J en S Van Zandbergen

Mjum wat hebben wij genoten van Eva haar kooktovenarij. Maar niet alleen dat natuurlijk. Ze heeft ons enorm ontzorgt en verwend en heeft adequaat ingegrepen toen onze dochter te geel werd en zelfs na een nachtje ziekenhuis stond ze daar weer. Eva is professioneel, super benaderbaar, heeft heel veel humor en is niet moe te krijgen volgens ons. Ze werkt hard en is onwijs leuk om erbij te hebben. Ze heeft in overleg veel zorg bij ons gelaten precies zoals wij het wilde en ze respecteerde onze manier en visie op opvoeden en verzorgen (die goed aansloot op die van haar) Bij een volgende schrijven we ons sowieso weer in!

L Hiddingh:

Wij hebben voor de tweede keer een fijne week met Eva mogen beleven. Er was rust, vertrouwen, plezier & ook veel aandacht voor ons oudste zoontje. We hebben een heerlijke start gehad als gezin van 4, met dank aan Eva!

K van Hoogenhuizen:

Het was super fijn om Eva als kraamzorg te hebben.. wat zijn we in de watten gelegd! Heel jammer dat er geen reden was voor verlenging.. (ook weer goed natuurlijk!) een aantal steekwoorden Maatwerk, respect, samenspel, zorg +++, gezellig, heerlijk eten en drinken, rust, met oog voor moeder zodat moeder goed voor haar kindje kan zorgen.

J Huls:

Wederom kwam Eva weet bij ons kramen (derde keer) en wat was het een fijne week. Eva draaide op de achtergrond mee in ons gezin, en ondersteunde waar nodig. Alles ging in overleg en de sfeer was goed! De support op de achtergrond de eerste dagen van een nieuwe gezinssamenstelling was fijn en het voelde vertrouwd om op de zorg terug te kunnen vallen. Eva, bedankt!

S Kamps:

Eva is voor de tweede keer bij ons geweest en dit was weer een feestje. Ze geeft veel handvaten omtrent borstvoeding maar maakt je ook weer sterker als je even weer onzeker bent. Daarnaast heeft ze ons echt in de watten gelegd met haar heerlijke kookkunsten. Kortom wij hadden ons geen betere kraamverzorgende kunnen wensen. Een hele fijne herinnering aan een prachtige kraamtijd.

V Veelers:

Eva is echt een topper. Wij hebben een super drukke en zo fijne kraamweek gehad met onze tweeling en Eva als vliegende keep. We hebben veel gepraat en geleerd over beginnend ouderschap en fases daarna. Eva keek mee over onze schouder en past haar zorg aan op wat ze ziet, met zoveel liefde. Ondertussen liep het huishouden door en werden wij verwend met heerlijke ontbijtjes. Deze week met Eva gaf ons vertrouwen om haar met een grote lach en een klein traantje uit te kunnen zwaaien en de draad zelf op te pakken. Hele dikke aanrader!

C en T Veenstra Graafsma:

Een tien klinkt misschien ongeloofwaardig, maar er is echt niks wat ik kan bedenken waarom ze die niet verdiend. Eva voelt heel goed aan waar je behoeftes liggen en kan goed schakelen in zichtbaar en onzichtbaar zijn. Je merk eigenlijk niet dat ze er is totdat je hulp nodig hebt en dan staat ze al voor je klaar. Het was ontzettend fijn om haar in de meest bijzondere week bij ons te hebben. We hebben als gezin veel liefde, adviezen (nooit ongevraagd, maar afgestemd op onze behoefte), zorg, eten (maakt van niets iets fantastisch) en gezelligheid van haar ontvangen. Het was fijn om haar erbij te hebben.

Annemarije, Joost en Ronja:

Dankjewel voor de fijne en intuïtieve zorg. Als jij er was, wist ik dat het goed was. Er was meteen een klik. Je was als een frisse wind. En tussen alles wat moet was jij daar met je geruststellende woorden en heerlijke lunches (jij kan echt van niets, iets maken!) Kunnen we je alvast weer boeken voor ons tweede kindje?

Evelien, Maarten Zinzi en Fender:

En toen kwam Eva. Wat een verademing was jij na de ervaring die wij hadden bij onze oudste. We hebben heerlijk een week in bed gelegen met z’n vieren als gezin en jij hebt ons helemaal gelaten zoals wij waren: verkennend, ervarend en aan het hechten als een malle, Jij was er altijd maar altijd op precies de juiste momenten. Nooit opdringerig en precies goed gedoseerd. We gaan je ontzettend missen.

Filip en Lucas

Na een wisseling van de wacht eindelijk iemand die doorzette en de vinger op de zere plek legde. Eva heeft alles in sneltempo in werking gezet en van onze heftige week toch nog een zorgeloze verlengde kraamperiode weten te maken. Ze heeft voorkomen dat onze dochter moest worden opgenomen. En alleen daarvoor al zullen we haar nooit vergeten. Eva, we misten je al toen je er nog was. Tot ziens.

Chinouk, Katy en Lemee

Vertrouwd, vakkundig, zorgzaam en gezellig. En dan de lunches: heerlijk en creatief. Onze oudste heeft je in korte tijd in zijn hart gesloten. Dankjewel dat je hem ook zag. En onze kleine meid heeft zelfs naar je geglimlacht. We zullen je mega gaan missen. Blijf heerlijk wie je bent: mooi mens.

C, L, S en R

Bedankt voor je zorg, humor, gezelschap en vertrouwen. Het was een enorme steun en een wolk aan gezelligheid om je in huis te hebben afgelopen week. Deze baan is jou op het lijf geschreven.

F, K en N

Bedankt voor je goede zorgen, vrolijkheid en positieve energie tijdens deze bijzondere kraamweek. We hadden ons dankzij jou geen betere start kunnen wensen.

M, N en N

Lieve Eva, honderd, nee duizend maal dank voor de fantastische kraamweek die mede door jou mogelijk is gemaakt. Heerlijke ontbijtjes en lunches, goede tips en verzorging niet alleen voor mijn vrouw en de kleine maar ook voor de rest van het gezin. Het was echt een feestje.

F, K, L, R

Wat een cadeau dat jij voor jezelf bent begonnen aan de mensen die nog moeten bevallen! We hebben echt ontzettend van je goede zorgen in deze bijzondere tijd genoten. Je bent er als je nodig bent, en je geeft rust en ruimte. En daarnaast pak je van alles op zodat het gebeurt zonder dat wij er over hoeven nadenken. Dat is zo fijn. We zullen je ontzettend missen,

J, E, T, A

Dat was nog eens hands-off kraamzorg zoals het bedoeld was. Dankjewel Eva. M&T

L en M, november 2021

Hadden beide een super klik met je en geloof me dat heb ik bij niet veel mensen. Denk goed om jezelf en dan zullen wij dat doen voor elkaar en voor S. Wanneer we een 2e kindje zouden mogen krijgen dan staat onze deur wagenwijd voor je open! En we zullen je vroeg ‘boeken’ 😉 dankjewel voor alles en we zien elkaar vast nog wel eens! Dikke kus van ons beide 😘

K, L en B:

Alles wat je aandacht geeft groeit. En als we aan jou denken dan denken we aan aandacht. Aandacht voor B en kijkend naar haar naar wat ze nodig heeft en aandacht voor ons als kersverse ouders. We hadden steeds het gevoel dat je ons zag in wie we waren en wat we nodig hadden. Jij gaf ons zelfvertrouwen als ouders en leerde ons vertrouwen op onze eigen intuitie. We gaan je ontzettend missen, bedankt voor al je inzet en goede zorgen.

Veel kennis en geeft ons veel zelfvertrouwen. Neemt al onze onzekerheden weg en schakelt juiste hulpbronnen in waar nodig. Topper!

Sanne K, Thijs B en Lev

Rust, reinheid en zo min mogelijk regelmaat 🙂 Precies zoals wij het het liefste hebben. Eva is voor ons een schot in de roos en komt over een paar maanden ook weer bij onze tweede kramen. We hebben er nu al zin in!

Celeste, Maaike en Jim

Via videobellen elkaar leren kennen in deze gekke tijden dus het was even spannend toen de weeen begonnen. Maar wat een fijne warme vrouw stond er ’s morgens op onze stoep. Het voelde echt meteen vertrouwd. Ze bleek niet alleen een topkok (yummie!) maar ook de liefste en de meest harde werker ooit. Na een wat mindere ervaring met een grote organisatie kunnen we iedereen Eva aanraden. We hebben het echt wel even pittig gehad maar Eva liet zich de pis niet lauw maken. Vooral voor de psychische ondersteuning was zij onmisbaar. We appen nu nog wel eens met elkaar want we kunnen haar nog niet helemaal loslaten.

Rick, Jorien en Juno Van der Hurk

Uiteindelijk hebben we 2 halve dagen kraamhulp thuis gehad ivm ziekenhuis opname. Maar ook vooraf aan de bevalling en in het ziekenhuis hadden we goed en leuk contact. Eva is gewoon een leuk mens, geïnteresseerd en heeft ons in de dagen na het ziekenhuis ook nog nuttige dingen geleerd voor thuis. Ik zou haar zeker aanraden aan anderen. 🙂


Lieve Eva, wat fijn dat je er was! Bedankt voor al jouw hulp, adviezen en zeker ook gezelligheid. Al het lekkere eten heeft ons allemaal goed gesmaakt. En B heeft genoten van jouw aandacht. Liefs N, E, B en S

Marleen:

Dit was voor ons de 2e keer dat Eva bij ons was als kraamverzorgende. Wederom een mooie week gehad! Eva voelt goed aan wat wij nodig hebben. Eigenlijk ging de samenwerking vanzelf. Ook kon ze wanneer nodig onze peuter van 2 jaar even bezighouden, dit was heel fijn. Als bonus kregen we ook nog eens superlekkere ontbijtjes en lunch !

Renske

We hebben een hele fijne, rustige kraamweek gehad! Eva was aanwezig op de achtergrond en kon ook goed met onze dochter overweg. Daarnaast kon ze goed inschatten wat we nodig hadden. Ook de lunch was elke keer erg lekker! Hartelijk bedankt Eva!

Leonie

Wij kijken terug op een fijne kraamweek, dankzij Eva! Ze is daar wanneer je haar nodig hebt en geeft tegelijk het vertrouwen om naar jezelf te (leren) luisteren. Mocht er in de toekomst nog een kindje komen.. dan weten wij wie we een berichtje sturen! 🙂

Eva:

we zijn zo blij dat je er ook dit keer weer vanaf het begin af aan bij was. Dank voor de rust en het vertrouwen en al je aandacht en tijd voor ons alle vier. Dank voor alle heerlijke maaltijden en tussendoortjes. Dank voor de ruimte die je ons gaf om onszelf te zijn. Lieve Eva bedankt voor deze magische week.

J,L, R en M

Een fantastische kraamweek gehad, dankzij Eva natuurlijk. Ze is kundig, betrokken, ervaren en kan heerlijk koken. We hebben veel tips en tools ontvangen en veel geleerd in de kraamperiode. Ook het sociale aspect gaat Eva goed af, echt een aanrader deze geweldige kraamhulp!

Suzanne

Wij hebben het als zeer plezierig ervaren en kijken terug op een mooie tijd samen.

J, L plus O