Tot en met aug 2024 zit ik helemaal vol. Wil je je aanmelden doe dit dan zo snel mogelijk.

Gezien de enorme drukte verzoek ik jullie om je zo snel mogelijk in te schrijven als je zeker wil weten dat ik plek voor je heb. Hoe vroeger jij je inschrijft, hoe groter de kans dat ik dan nog niet vol zit. Ik neem dan zo spoedig mogelijk via de mail contact met jou op. Dit kan soms even een dag of wat duren in verband met mijn werkzaamheden in gezinnen overdag. Waarvoor uw begrip.

Tip: schrijf je direct in na een positieve zwangerschapstest.

In uitzonderlijke gevallen kan het zo zijn dat ik niet zelf de afgesproken zorg kan leveren. In dat geval heb ik een heel netwerk met gelijkgestemde zzp'ers om mij heen waar ik een beroep op kan doen.

EvaNatuurlijk is aangesloten bij Kraamzorg 1 op 1 omdat zelfstandige kraamverzorgenden geen rechtstreekse contracten kunnen aangaan met zorgverzekeringen.
Kraamzorg 1 op 1 heeft bijna met iedere zorgverzekering een contract zodat de kraamzorg uit de basis verzekering vergoed wordt (los van de wettelijke eigen bijdrage die je kunt hebben dit ligt aan de polis voorwaarden en of je aanvullend verzekerd bent)

Het is dan ook van belang dat je bij de zorgverzekering aangeeft dat de kraamzorg via Kraamzorg 1 op 1 loopt, zo wordt de kraamzorg vergoed uit de basis verzekering.

Als jullie je hebben aangemeld bij EvaNatuurlijk is het belangrijk dat jullie je ook aanmelden bij Kraamzorg 1 op 1 en daar een account aanmaken op de website van Kraamzorg 1 op 1 en daarin mijn naam noemen als voorkeur, zo kun je mij een kort berichtje sturen, ik reageer daar vervolgens op en als laatste maken jullie de match en vanaf daar is de kraamzorgaanvraag definitief.

Als jullie zorgverzekering aangeeft geen contract te hebben met Kraamzorg 1 op 1 (komt weinig voor ) dan zijn er nog wel andere mogelijkheden om de zorg uit de basis verzekering vergoed te krijgen.

Hoe meld je je aan?

Ga naar www.kraamzorg1op1.nl

Klik op kraamzorgaanvraag plaatsen en vul je gegevens in, ga verder en plaats je vermoedelijke bevallingsdatum, evt. wensen en gezinssituatie en als voorkeur mijn naam.

Zo ontvang ik een berichtje en kan ik op jullie aanvraag reageren zodat jullie de match kunnen maken en de aanvraag definitief rond is.

De kraamzorgaanvraag is pas definitief als de match is gemaakt.

Een zzp'er is even duur als een grote organisatie. Om de prijs hoef je het dus niet te laten. Hier gelden dezelfde tarieven en vergoedingen als elders.

eva@EvaNatuurlijk.nl