het EvaZekerPakket

Nieuw bij EvaNatuurlijk is kraamcoach plus. Een extra beleving in kraamzorg, geboden onder het EvaZeker pakket. Een kraamcoach plus is een kraamverzorgende die net dat beetje extra doet, een beetje meer kan en een beetje meer weet.

Standaard kraamzorg is bij de grote organisaties over het algemeen van 8 tot 16, aandacht voor moeder en kind, binnen alle regeltjes. Mooi natuurlijk omdat er genoeg te leren is in die eerste paar dagen. Maar vanuit mijn klantengroep hoorde ik de behoefte aan wat extra’s.

Dit extra’s heb ik in vier losse modules ontwikkeld, die alle vier een aanvulling zijn van de kraambeleving. Elke module kun je los kiezen.

EvaZekerWeten – ik ben dan zowel vóór als na de kraamdagen goed bereikbaar voor vragen, dus niet alleen de acht (á tien dagen als er sprake is van een medische indicatie) dat ik bij je ben. Want hoewel ik je erg veel vertrouwen kan geven in de kraamperiode, er zullen altijd wat vragen over blijven. Of onzekerheden in de aanloop naar je bevalling. Heb ik de juiste keuze gemaakt? Kan ik wel in bad bevallen? Is het normaal dat ik en wat heb ik nodig om….

Dat soort vragen steken de kop op en je wilt dan een antwoord zonder dat je hoeft te wachten tot ik bij je ben in de kraamweek. Ik heb veel professionals in mijn netwerk die ik als extra hulp kan inschakelen mocht het een erg specialistische hulpvraag zijn. Waar je normaal pas op het moment supreme weet wie er aan je bed staat kunnen wij al vanaf het begin af aan contact met elkaar hebben en onderhouden. Zodat we al een goede fundering hebben gelegd wat vertrouwen en rust geeft.

★★★★★ Wij kijken terug op een fijne kraamweek, dankzij Eva! Ze is daar wanneer je haar nodig hebt en geeft tegelijk het vertrouwen om naar jezelf te (leren) luisteren. Mocht er in de toekomst nog een kindje komen.. dan weten wij wie we een berichtje sturen! 🙂

EvaZekerEten– natuurlijk smeert de kraamzorg een broodje voor je en snijdt het fruit. Maar een uitgebreide verwarmende lunch, naar wens Vega(n) of Ayurvedisch voor jou en je gezin? Of het voorbereiden van een heerlijk diner? Verantwoorde tussendoortjes voor het hele gezin? In overleg kan ik uitgebreid voor je koken. Jij hebt de ingrediënten, ik de kennis en kunde en de liefde voor de gastronomie.

★★★★★ Een fantastische kraamweek gehad, dankzij Eva natuurlijk. Ze is kundig, betrokken, ervaren en kan heerlijk koken. We hebben veel tips en tools ontvangen en veel geleerd in de kraamperiode. Ook het sociale aspect gaat Eva goed af, echt een aanrader deze geweldige kraamhulp!

EvaZekerFlexibel – niet elke dag om acht uur beginnen en om vier uur stoppen? Ik kan erg flexibel zijn. Morgen om twaalf uur beginnen en wat langer door zodat ik het avondritueel kan begeleiden? Dat vergt natuurlijk iets van mij, maar het geeft jullie wat extra vrijheid.

★★★★★ Eva is geen standaard kraamverzorgster, maar erg bedreven en kundig. Ze begrijpt ons, is medisch onderlegd en heeft ons regelmatig verbaasd met haar kennis en aanpak.

EvaZekerPlus– standaard is een kraamzorg 49 uur (bij borstvoeding). Daar kunnen uren van af gaan omdat je in het ziekenhuis hebt gelegen. Daar kunnen wat uren bij komen omdat er een medische indicatie is. En soms zijn die uren niet genoeg, of wil je gewoon wat meer. Meer dagen, meer uur. Met EvaZekerPlus kan dat (in overleg).

Met EvaZeker modules maak je kraamzorg pas écht op maat.

Niet vergoed – Belangrijk om te weten is dat deze modules niet binnen een verzekering vallen en dus niet vergoed worden. Ik factureer dit achteraf naar jou persoonlijk maar je krijgt natuurlijk inzicht in de kosten. Spreekt dit jou aan en wil jij ook net dat beetje meer. Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en de kosten.